Vinder af Designbaseprisen 2016

Fritz Hansen byder dig velkommen hjem

Den danske designvirksomhed inviterer inden for i virksomhedens første butik i Danmark. Vi er mange danskere, der er vokset op med Syveren rundt om spisebordet – men det er de færreste, der kender den unikke designhistorie bag møbelvirksomheden, der tæller mere end 140 år. Butikken er iscenesat som et inspirerende, moderne hjem, som byder enhver designelskende gæst hjertelig velkommen. Få et kig med indenfor her.

Fritz Hansen_Store_Copenhagen_2016_11
Hvor der før var postbokse mellem de fine gamle jernsøjler i det 250 år gamle palæ og kongelige postkontor i København, møder man i dag de ikoniske møbler fra Danmarks hæderkronede møbelvirksomhed. Sidste forår lancerede Fritz Hansen deres egen accessories-linje Objects. Objects supplerer de ikoniske møbler og er fremstillet af ægte materialer i tråd med Fritz Hansens stolte traditioner, hvor høj kvalitet og udsøgt håndværk går hånd i hånd.

Fritz Hansen_Store_Copenhagen_2016_05
Udtrykket er en nordisk, let og hjemlig stemning med et tydeligt Fritz Hansen DNA skabt ved hjælp af naturlige farvenuancer og materialer. Foruden de ikoniske møbler, kan man også ose rundt i andet interiør til hjemmet; ikke mindst kunst fra Bo Bjerggaards Galleri og spændende internationale coffee table books. Derudover forhandles der også tæpper fra Danskina og Kinnasan fra danske Kvadrat. På den måde får man skabt en unik helhedsoplevelse og skabt langt mere end en almindelig møbelforretning. Butikken er beliggende i den smukke Valkendorfsgade. Velkommen hjem.

Fritz Hansen_Store_Copenhagen_2016_Front_01

Photos: Republic of Fritz Hansen

2 kommentarer

 • Mathilde

  Er det her en reklame for Fritz Hansen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • happymountain

   Hej Mathilde,

   Tak fordi du læser med. Der er ikke tale om en reklame fra Fritz Hansen; havde det været reklame havde vi angivet i indlægget, at der er tale om et sponsoreret indlæg jvf. Markedsføringsloven §4 om skjult markedsføring. Fascinationen er helt vores egen og hvis ikke allerede du har besøgt butikken, synes jeg du skal gøre det 🙂

   Rigtig god weekend!

   – Lars Birklykke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Designbaseprisen 2016