Nyt enestående koncept på Formland Spring

Jul i Balsalen

Det vrimler med julemarkeder, hygge og dejlig stemning i de fleste byer. Aarhus er ingen undtagelse og igen i år inviterer Balsalen til Jule- og designmarked i Balsalens rum. Med dette opslag får du lidt inspiration til weekendens julegaveindkøb. Det er i en lille oase, gemt i en hyggelig baggård i hjertet af Aarhus, at du finder det hyggelige univers. Balsalen har i forbindelse med julen åbnet op for de ekstra lokaler og skabt en smagfuld og lækker interiør- og livsstils butik under navnet Balsalen & co.

15400404_900763250061167_297075458340699633_nUanset hvilken konceptbutik, du besøger på Strøget er det stort set de samme varer, du finder. Så hvis du mangler julens mest personlige gave, til din veninde, mand, kæreste eller datter, så tag et smut forbi de charmerende baghuse i Frederiksgade. Balsalen har nøje udplukket og inviteret up-coming designere, etablerede kreative idémagere, keramikere, fashion designere og mange flere for at give dig en unik shoppingoplevelse. Find blandt andet puder og tæpper fra Chola og My Favorite Collectionunika og unikke papirklip fra Vicki Zoe. Derudover har vi tidligere skrevet om de unikke vægtæpper fra ‘Oh so blue’ på bloggen. Nanett har lavet en specialkollektion til Balsalen.

LÆS OGSÅ: OH SO BLUE!

fotorcreated2

fotorcreated4

I pop-up konceptet fusioneres det etniske med det nordiske og skaber en overraskende stemning, med det bedste fra to verdener og et strejf af jul. Der vil på udvalgte tidspunkter være mulighed for at købe en chai latte i gårdhaven.

LÆS OGSÅ: EN FESTLIG AFTEN I BALSALEN

Idéen og konceptet er skabt i samarbejde med Blauw Studio. Indlægget er ikke sponsoreret; det er en varm anbefaling til en lille butik, hvor der er højt til loftet og masser af kærlighed. Besøg Balsalen Frederiksgade 12-14, 8000 Aarhus, frem til 23. december kl. 19.00

15129644_886227388181420_6252948342034048470_oPhotos: Balsalen

De bedste julehilsner
Stine & Lars

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt enestående koncept på Formland Spring