Jul i Balsalen

Det kan du forvente af Formland Spring

Nedtællingen er begyndt og om 3 uger starter en af årets største designfester, når hele branchen samles til FORMLAND SPRING. Mere end 420 udstillere har allerede meldt deres ankomst. Formland er langt mere end handelsmesse og med dette opslag fortæller vi lidt om, hvad du kan glæde dig til, når messe nr. 66 afholdes 2. – 5. februar 2017.billede-1
Formland er en designmesse, der har samlet designelskere i 33 år. Messen skaber et unikt overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design. Det er 4 dage med et væld af spændende aktiviteter: inspirerende trendzoner, sæsonens produktnyheder og et stort foredrags- og workshopprogram af branchens skarpeste.getimageI år er trendzonen i Hal E opbygget som et moderne samlingssted under navnet ’The Common Sense shop.’ De produkter vi omgiver os med skal give mening for os. Vores nye luksusprodukter skal altså ikke kun udstråle luksus; de skal også have en anden værdi og fremkalde følelser. Den bevidste forbruger higer efter det autentiske og derfor også det traditionelle og søge inspiration i gammelt håndværk og gode materialer. Trendområdet hylder nøje udvalgte produkter, der giver mening for den bevidste forbruger, som stiller nye krav til den fysiske butik. Trendzonen af Eckmann Studio er bygget op som et naturligt, roligt og stilrent univers, hvor alle sanser bliver berørt.humdakinVi glæder os særligt til at møde den visionære Camilla fra det nye danske brand Humdakin. Humdakin, som er en del af trendzonen, udvikler eksklusive plejeprodukter, moderne husholdning, køkken- og badeværelsesinteriør. Den smukke emballage og de rene skønne dufte gør rengøring til en leg. Har du lyst til selv at prøve? Camilla afholder rengøringsskole hver dag kl. 10.00 – 10.30 i Hal E.

LÆS OGSÅ: NYT ENESTÅENDE KONCEPT PÅ FORMLAND SPRING

Stadig flere udstillere finder vej til Formland og udstillerlisten dette forår bliver igen mere omfattende. Produktkategorierne spænder bredt fra briller og haveredskaber til gastronomi og søde sager. Livsstilsbranchen er repræsenteret i alle afskygninger og igen i år er der særligt fokus på de dygtige iværksættere.

getimage-180 kreative iværksættere fra Nordeuropa deltager på iværksættereventen CREATORS COMMUNITY, hvor man hylder talent og kreativitet. Blandt iværksætterne uddeles der en award for ’Best Design.’ Præmien er en stand på Formland til august og € 7.500. Blandt tidligere vindere er ’Piece og Denmark’ & Rohn & Rahn, der har fået vind i sejlene efter deres deltagelse på Formland. I juryen er den ukronede gummistøvle-dronning Ilse Jacobsen – og det er også designeren og forretningskvinden, der står for den officielle åbning af messen. Vi glæder os til fire inspirerende dage og følger op på dette opslag med mere inspiration til, hvad du skal se.

Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

Turen til Herning
I forbindelse med messen er der lavet en række gode transporttilbud med både bus, tog, færger og fly. Du kan blandt andet flyve fra København med en returbillet fra Kastrup til Karup og blive samlet op af shuttle bus. Du kan også tage ekspresbussen fra København direkte til MCH. Det koster kr. 245,- for en returbillet. Du kan læse meget mere om det her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Balsalen