Det kan du forvente af Formland Spring

En hyldest til en evig klassiker

I over 1.000 år har man i Japan hyldet forårets komme med en festival – The Sakura Matsuri. Millioner af mennesker verden over sætter sig i bevægelse i de to uger hvert forår for at opleve kirsebærtræet blomstring. Med afsæt i denne tradition hylder Fritz Hansen én af verdenshistoriens mest kendte stabelstole. Serie 7™, designet af Arne Jacobsen i 1955.

5711_fritz-hansen_s-choice-2017-series-7_
Den japanske inspiration har været en vigtig inspiration for dansk kunst, design og arkitektur. Og der er fortsat meget inspiration at suge til sig fra landet mod øst. Fritz Hansen har ‘genskabt’ en klassiker, ved at fusionere nordisk design minimalisme og østens mystik og æstetik.

5710_fritz-hansen_s-choice-2017-series-7_
I anledning af foråret er den smukke stol iklædt feminine farver inspireret af foråret i Japan med de smukt blomstrende kirsebærtræer. Stolen kommer i to udgaver i farverne ”Merlot” og ”Nude”, som er udviklet og raffineret over en lang periode i Fritz Hansens designafdeling. Begge udgaver kommer med ben i ‘Rose Gold’. Fritz Hansen’s Choice 2017 er en limited edition.

5712_fritz-hansen_s-choice-2017-series-7_

Photos: Fritz Hansen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan du forvente af Formland Spring