Scenes of Splendour

Indret med naturens materialer

Imorgen skriver vi 1. maj og det betyder lysere og lunere tider. Med det kommer muligheden for at vove os udenfor igen og tanken om en ny start, om at hygge sig, om at genskabe forbindelsen med gamle venner og omgive sig med alt, hvad du elsker. Med det gode vejr kommer også vores lyst til at indrette med naturens materialer og vi giver her nogle gode bud på, hvordan du kan bruge naturelementer til at tilføre dit hjem varme og personlighed.951e78b1-c065-4674-ba43-7398f1504ece
Indretning med planter og naturmaterialer er en af de hotteste trends lige nu. Naturelementer bærer på en historie og liv. Det tilfører dit hjem autenticitet og skaber samtidig ro og balance. Det danske firma Nordal har en bred vifte af produkter til hjemmet fremstillet af naturlige materialer såsom bambus, søgræs, bomuld og træ, der giver en indbydende følelse i ethvert hjem. På billedet ovenfor ses en række kurve i søgræs, der både egner sig godt til opbevaring eller stueplanter. Priser fra 230 kr. vejl. uds. pris.

De danske sommeraftner er ikke altid lige lune, så tænk varme og funktionalitet og find lækre tæpper til dig selv og dine gæster. Det grå tæppe med cirkelmønster er stonewashed, hvilket giver et råt look. Det måler 130 x 160cm og er i 100% bomuld. Vejl. uds. pris 500kr. Photo: Nordal.

100001698703-511100001698699-511Positive stemninger og følelser giver overskud og fornyet energi, så tænk på, hvad der gør dig glad og afslappet, når du vælger form og farver i dit møbelvalg. Tidligere på foråret besøgte vi ILVA til et bloggerevent og her faldt vi pladask for denne serie af natur rattan. Blixen lounge sofa inkl. hynde 4.999 kr. vejl. uds. pris. Hvem vil ikke gerne tage et hvil i den? Du kan skabe en rolig og behagelige stemning med lækre, lyse og bløde tekstiler. Photos: Ilva
d06098d7-e9b9-4042-a0fe-b5a0ebfddd97
Boho rullegardinet fra Nordal er lavet af bambus og måler 160 x 120cm. Det kommer i to forskellige mønstre, som vist her med kryds print og et med diagonal print. Vejl. uds. pris 450kr.

Indretningstrenden er ikke ny; generelt er skandinaverne glade for at indrette sig med træ, og det handler i bund og grund om, at vi gerne vil føle os forbundet til den fascinerende natur, vi er omgivet af.

Håber du blev inspireret.

Bedste hilsner
Stine & Lars

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scenes of Splendour