Countdown: 3 uger til Formland

Det skal du se på Formland!

Sponsoreret indhold

billede-1
Selvom sommerferien er ved at være slut for de fleste af os, er det alligevel med optimisme, at vi vender tilbage på job. På torsdag åbner Formland nemlig dørene til messe nr. 67 og det er et højdepunkt på året for os. Kom med til fire dages designfestival i MCH Herning 17. – 20. august 2017.

Over 470 udstillere har meldt deres ankomst, hvilket betyder udsolgte haller og tårnhøje forventninger. Vi er stolte Formland-ambassadører og giver Jer derfor en gennemgang og opsummering af, hvad du bare må opleve!

billede-2-1
Vores første stop på efterårsmessen er ikke overraskende. Det er selvfølgelig ved Royal Copenhagen. Vi har alle et tilhørsforhold til det musselmalede. Mønsteret, der over flere gange er blevet fortolket på ny. Forstørret. Forenklet. Malet på nye former. Men hver gang med forbindelse og stor respekt til det oprindelige. Glæd dig til efterårets nyheder, som du kan opleve på stand G5610. I denne hal finder du blandt andet også Georg Jensen og Stelton.

billede-3
EM77 around the world
Steltons ikoniske termokande EM77 af Erik Magnusson fejrer 40 års jubilæum i år. Den er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer; derfor fortæller 18 butiksvinduer historien om EM77’s rejse rundt i verden. Du kan stemme på dit favoritvindue og få muligheden for at vinde en EM77 jubilæumskande i gangarealet foran Hal E.

LÆS OGSÅFORMLAND: En messe i topform (1/3)

billede-4
Mens vi dvæler ved klassikerne, så lad os da lige tage et kig på Louis Poulsens nye nedskalerede PH 5 pendel. I 1958 designede Poul Henningsen PH 5 pendlen som opfølgning på sit treskærmssystem fra 1926. I dag 91 år senere er PH-lamperne stadig danske designikoner og interessen fra hele verdenen har aldrig været større. Derfor lancerer Louis Poulsen den nye PH 5 mini med en diameter på kun 30 cm. Lamperne lanceres i en innovativ farvepalet udviklet i samarbejde med farveeksperten Louise Sass. Der leges med farverne, som starter med den mørkeste i toppen, hvorefter farven dæmpes skærm for skærm. Foruden de klassiske farvevarianter fås den også i yderligere seks kombinationer – orange, rosa, rød, grøn, blå og grå. Louis Poulsen udstiller på stand F5238, som en del af ONE-området.

billede-5
Messen skaber overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design og alle 9 haller er spækket med produktnyheder. I hal D finder du blandt andet Mojoo, der primært er kendt for de tidsløse bakker og æsker i lak. De er produceret i Vietnam efter gamle traditionelle teknikker. De er udført i træ, som er lakeret op til 12 gange og tager 45 dage at producere. I år lancerer de nye æsker, hvor låget er lavet af agat, som er en halvædelsten. Besøg Mojoo på stand 3160 for at se de flotte nyheder.

Det er i samme hal, du finder trendzonen Galerie Éclectric af Eckmann Studio. Her kan du deltage i kreative workshops samt nyde udsøgte smagsoplevelser i konditoriet & baren, hvor Nikolaos Strangas og britiske Seedlip fremtryller søde sager og forfriskninger.

LÆS MERECOUNTDOWN: 3 uger til Formland (2/3)

billede-6
Gallery Component
Den dygtige designduo FLYHELSTED har skabt en trendcafé i Hal K, der er bygget op om grafiske former og smukt afstemte farver. Vi lever i en sammensat tid, hvor der ikke findes så mange regler og hvor tendenserne er mere flydende. Generelt er vi mere dristige, når det kommer til farver, hvilket giver plads til en mere legende og kunstnerisk tilgang til interiør. Nyd din frokost i trendcaféen med økologisk fastfood i nye klæder fra NORD Urban Gourmet Food. De er blandt andet kendt fra Aarhus Street Food, hvor de gør topgastronomi folkeligt og tilbyder mundrette bider af Danmark med deres nordiske tapas.

Som du kan se er Formland langt mere end en handelsmesse. Formland er nordens største og mest inspirerende designmesse. Det er med andre ord samlingspunktet for branchen. Du kan glæde dig til fire dage med unik inspiration. På Formland finder du også et spændende foredrag og workshops med input, idéer og oplevelser, som du kan tage med hjem og bruge. Lær blandt andet om de største fødevaretrends frem mod 2020, plantetrends, at opstille det perfekte stilleben eller bliv inspireret af de nyeste trends inden for emballage. Mulighederne er mange – du finder det fulde aktivitetsprogram her.

Vi ses på messegangene. Har du endnu ikke sikret dig billet, så gør det nu!

 

Bedste hilsner


Stine & Lars

happy mountain logo black:grey

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi bestræber os på bedste vis på at bevare vores personlige integritet, hvorfor vi er i enormt selektive med vores samarbejdspartnere. Vi har samarbejdet med Formland i over 3 år og er desuden stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Formland for samarbejdet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown: 3 uger til Formland