Juleborde 2017: On your toes for christmas

Formland, forår, fornyelse og forventninger

Annonce

Kalenderåret synger på sidste vers. Om lidt skal vi skrive 2018. Efter en lang og hyggelig december med juleknas, granguirlander og kalenderlys , er det tid til at byde et nyt friskt år velkommen. Med det nye år kommer nye muligheder, nye trends og ikke mindst lysten til fornyelse – og hvilken platform er bedre til det end Formland? Ingen, hvis du spørger os! Formland er kendt som nordens mest inspirerende designmesse og du skal med!

getimage
I skrivende stund er der kun 5 uger til at Danmarks største designmesse skaber et overblik over trends og tendenser for 2018/19. Hvad end du er erfaren messegænger eller overvejer at besøge Formland for første gang, giver vi dig et overblik over, hvad du kan forvente af Formland Spring, når den afholdes fra 1. – 4. februar 2018 i MCH Messecenter Herning.

getimage-2
Selvom er det 68. tyvende gang, at Formland byder velkommen er det langt fra en traditionel messeoplevelse, du kan forvente. Nye communities opstår, nye udstillere kommer til og for første gang kan Formland præsentere en Michelin-restaurant på messen. 

Samarbejder på tværs af brancher skaber udvikling
Den prestigefyldte Michelin-restaurant Kiin Kiin indtager Formland i samarbejde med et af Skandinaviens førende interiørbrands, Broste Copenhagen og forener på den måde æstetik og gastronomi. En specialbygget food truck skal danne omdrejningspunktet for et unikt univers med enestående madoplevelser fra det thailandske køkken.

getimage-4

Broste Copenhagen og Kiin Kiin bliver en del af Hal E. Det er en hal, som vi har rigtig høje forventningerne til. Hal E kombinerer nemlig etablerede interiørudstillere, nordeuropæiske iværksættere, inspirerende foredag og en mocktailbar. På den måde skabes et spændende koncept, der ikke er set på Formland før. Du kan blandt andet møde den amerikanske bestsellerforfatter og award-vinder Holly Becker, der er grundlægger af bloggen ‘Decor8’ med ca. 2 millioner følgere verden over eller være med til fejringen af Pillivuyts 200 års fødselsdag.

26219932_523960431336352_5387757391847256798_n
Talent, kreativitet og iværksætteri hyldes på iværksættereventet CREATORS COMMUNITY, som finder sted hvert år på Spring-messen. Her kurateres 60 nordeuropæiske iværksættere til området og tilknyttes en mentor, der vil bistå med gode råd og erfaringer. Derudover får iværksætterne et stærkt netværk og får vist deres produkter frem for indkøbere fra ind- og udland. Blandt iværksætterne glæder vi os særligt til at møde Kristina Vildersbøll, der med sin passion for form og funktion skaber den smukkeste minimalistiske keramik med rene linjer og stramme kurver. Hvert produkt er sirligt skabt i hænderne i hendes studio i København. Hun skaber livlige og varige produkter, der bringer glæde og nydelse i hverdagen. Hvem vil ikke gerne nyde en stille stund og sin søndagskaffe med en kop fra Vildersbøll?

skaermbillede-2017-12-30-kl-00-01-06

#lifeonsundays #studieflyhelsted ­
Internettet har forandret verden og de digitale medier er på får år blevet en selvfølgelighed på lige fod med vand i hanen. Men midt i et digitalt virvar af informationer, længes vi efter et pusterum, hvor vi kan koble fra og lade op. Netop dét er grundtanken bag dette års store trendzone skabt af de anerkendte Studie FlyHelsted, der har samarbejdet med Formland siden 2010.
getimage-1
Forbrugerne vægter kvalitet over kvantitet og vi vælger materialer, der ældes med ynde og kan genanvendes. Det går i fin tråd med den gamle japanske filosofi Wabi-Sabi, der indbyder til at se på dit hjem med nye øjne. Det æstetiske er i følge den japanske filosofi betegnet som en skønhed, der er ufuldkommen, forgængelig og ufuldstændig – vi skal kunne se det smukke i det uperfekte. Mille Fly og Sofie Helsted byder velkommen i det sociale pusterum, hvor du kan lade dig inspirere af naturlige pauser. Der afholdes blandt andet en heldags workshop, hvor du, når du får brug for en pause, kan droppe ind og brodere, være offline og nyde nuet. Du finder trendzonen i Hal D.

getimage-3

Det er designduoerne Studie FlyHelsted og HØEG+MØLLER der i år skal skabe de fremsynende universer med trends og tendenser på Formland. Malene Marie Møller og Camilla Høeg fra HØEG+MØLLER er de nye kreative kræfter bag trendcaféen i hal H. Den overordnede trend, der ligger til grund for caféen er ‘taktilitet’- hvorfor trendcaféen hedder ‘TOUCHE MOI’, som er fransk for ‘Rør ved mig’).

Formland har så meget at byde på; så glæd dig til fire dage med design og unik inspiration. Har du ikke sikret billet, så gør det her. Bemærk, at Formland er en lukket fagmesse og er forbeholdt fagfolk med CVR nr. Vi glæder os til et nyt år, med nye muligheder og ny inspiration.

 

Med ønsket om et godt og lykkebringende nytår,
Stine Andsbjerg & Lars Birklykke

 

Se stemningsvideo fra Formland Autumn 2017 her:

 

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi har igennem de seneste 4 år samarbejdet med Formland om online kommunikation og digitale medier. Derudover er vi stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Formland for samarbejdet.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleborde 2017: On your toes for christmas