Broen mellem teknologi og design

Countdown: 3 uger til Formland Spring 2018

 Annonce

Selvom vejret er gråt og trist, er det forårsfornemmelser, sol og forventninger der fylder vores maver disse dage. Når messen nærmer sig, ved vi nemlig, at det er tid til en ny sæson, nye farver og ny inspiration. Formland Spring 2018 kickstarter foråret, når de om bare 3 uger åbner døren til messe nr. 68 i MCH Messecenter Herning. Du kan glæde dig til fire dage med et væld af spændende aktiviteter, inspirerende trendzoner, 400 udstillere og kogekunst af mesterkokke.

untitled-collage
Årets åbningstaler er den amerikanske/tyske Holly Becker, som er en af verdens mest indflydelsesrige bloggere med ca. 2 millioner følgere på de sociale medier. Hun står bag internetsuccesen ’decor8’ og er forfatter til bestseller bogserien ’Decorate’, der er udgivet på mere end 20 sprog. Hvis ikke, at du kan være med til den officielle åbning af messen, kan du møde hende på SPEAK UP i Hal E, torsdag fra 14.30 – 15.00. Det er på denne scene, at du finder et væld af spændende foredrag af branchens mest inspirerende personligheder.

SELECTED BY
Et nyt spændende område har fundet vej til Formland. I området foran Hal E præsenterer 10 udvalgte influencers deres bud på de 10 bedste produkter blandt messens udstillere. Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi har selekteret 10 produkter til området, som omfavner tidens tendenser. Vi har gennemgået hele udstillerkataloget og I har virkelig noget at glæde Jer til med udstillernes nyheder.

photo
Flamboyant foliage – A.U Maison lancerer en ny kollektion der blandt andet indeholder naturalistiske storblomstrede mønstre og frynser. Bliv draget af barokstilen J7118.

Interiørbranchen er i en eksperimenterende fase, hvor reglerne bliver mikset og matchet. Hvor vi før talte om lyse forårsfarver, ser vi nu, hvordan de mørke farver dominere hele året. Vi er ikke længere bange for at bruge dristige mønstre og farver. Alt er tilladt. Særligt oplever vi, hvordan vi eksperimenterer med mørkere farver på væggen og tæpper med mønstre, blomster, farver og masser af karakter. Vi inspireres af kærligheden til naturens skattekammer – de gode materialer, fordybelse, traditioner og eftertænksomhed – og lader det vovede, ukendte og uventede blive stadig mere dominerende.

Læs også: FORMLAND, FORÅR, FORNYELSE OG FORVENTNIGER (1/3) 

monika-petersen
400 udstillere
Formland er designbranchens største danske udstillingsplatform og skaber et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design. Hele 9 haller er spækket med inspiration. I Hal F finder du tidens visionære first movers i konceptet ONE – her i blandt den danske kunst-grafiker Monika Petersen, der arbejder med håndlavede tryk af linoleumsudskæringer. På sit værksted i København producerer hun selv alle sine værker med en stor grafikpresse. Kunstværkerne fremstår helt i ikoniske i al sin enkelthed og har med detaljerne og dybden nærmest en tredimensionel effekt. Besøg Monika Petersen F5028, der på sin stand viser, hvordan hun laver et kunsttryk. I denne hal finder du også OYOY

OYOY er et dansk designbrand, der laver klassiske skandinaviske designs med undertoner af enkelhed og med et vrid af japansk æstetik. Ét af principperne i den japanske livsanskuelser er at simplificere og ‘minimalisere’, indtil kun det bedste og vigtigste står tilbage. Vi er vilde med disse lystestage. Du kan selv se dem F5130.

35837607453_480e011c53_k

Afslutningsvis vil vi dele vores bedste messeråd med Jer:

  • Planlæg dit besøg hjemmefra – gennemgå udstillerlisten og planlæg ruten rundt i hallerne. Orienter dig på formland.dk og på deres Instagram- og Facebookside.
  • Sæt god tid af til Hal F, hvor du møder de visionære first-movers. Hold særlig godt øje med Monika Petersen(5028) og OY OY (5130)
  • Besøg Kiin Kiin foodtruck på Broste Copenhagens stand i hal E.
  • Messen har nye åbningstider torsdag 09.00 – 19.00 , fredag 09.00-18.00, lørdag 10.00 – 18.00, søndag 09.00 – 17.00.
  • Når du trænger til en pause kan du lade din fantasi få frit løb ved broderi-workshoppen på trendzonen ’Life on Sunday’ i hal D. Du bestemmer selv hvornår og hvor længe du ønsker at deltage.
  • Torsdag 13.00 – 13.30 på SPEAK UP i Hal L kan du blive klædt på til 2019 med pej trend efterår/vinter 18/19.
  • Kommer du fra København kan du komme tur/retur med ekspresbus for kun 260 kr
  • Spis frokost på trendzonen TOUCHE MOI med mad fra NORD Urban Gourmet Food i et sansebombardement
  • Brug trendzonerne som et værktøj til trendrigtig disponering.
  • Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her. Bemærk, at Formland er en lukket fagmesse og er forbeholdt fagfolk med CVR nr.

Vi glæder os til fire inspirerende dage og følger op på dette opslag med endnu flere gode råd og inspiration.

De bedste hilsner

Stine & Lars

happy mountain logo black:grey 

 

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi har igennem de seneste 4 år samarbejdet med Formland om online kommunikation og digitale medier. Derudover er vi stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Formland for samarbejdet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broen mellem teknologi og design