Countdown: 3 uger til Formland Spring 2018

Designmessen, der har samlet folk gennem 34 år

Annonce

Messeperioden er over os; nyheder bliver præsenteret over hele verden og mennesker flokkes til forår i Paris og frost i Oslo. Nu er nedtællingen for alvor er i gang: der er 6 dage til Formland Spring 2018. Messen, der har samlet fagfolk med passion for interiør og design gennem 34 år. Formland samler nyheder, trends og tendenser indenfor nordisk design og vi tør godt garantere inspirerende trendzoner, som du ikke finder andre steder i verden.

getimage
#LIFEONSUNDAYS
Som en stærk kontrast til en hektisk hverdag med teknologi, smart phones og konstante notifikationer, længes vi efter et pusterum, hvor vi kan koble fra. STUDIE FLYHELSTED har designet et social living room med fokus på bæredygtighed, oplevelse og autenticitet. Trendzonen indbyder til små pauser og når du har brug for at trække stikket og være offline kan du være i en broderi-workshop. På Instagram kan du følge med i opbygningen – husk at følge @studieflyhelsted

I tiden er der øget fokus på, hvordan vi bruger materialer, og hvordan materialer kan genbruges. Forbrugeren vægter kvalitet over kvantitet og derfor er produkterne på området kurateret med øje for det naturlige, originale og unikke. Blandt en af udstillerne på Formland med fokus på bæredygtighed er Ordinary Things by Karen Povlsen, der producerer naturlige tekstiler, der lever op til de stolte, danske design- og håndværkstraditioner, og samtidigt fortæller om livet i Norden. Oplev selv kvaliteten i Hal F 5152.

foto

Eksklusive mørke toner
I disse dage gennemgår vi udstillerkataloget igen og igen. Det er nemlig en god idé at planlægge sit besøg hjemmefra. Formland Spring 2018 byder på et væld af aktiviteter og 400 veloplagte udstillere. Ved at planlægge dit besøg, sikrer du, at du får mest muligt ud af tiden og får set alle de udstillere, der er aktuelle for dig. På hjemmesiden har du mulighed for at lave din egen favoritliste.

LÆS OGSÅ: FORMLAND, FORÅR, FORNYELSE OG FORVENTNINGER (1/3)

En af dem, der står på vores liste er Nocturnals. Det er et luksuriøst subbrand til det danske firma The Organic Sheep. Universet er yderst eksklusivt med de smukke mørke toner og den høje kvalitet, som er gennemgående i enhver detalje i designet. Nocturnals byder på bæredygtige gulvtæpper, puder, aroma terapi med brandets egne signaturdufte, eksklusive jern & træborde, lysestager, vaser og tekstilmøbler. Du finder dem D3350. 

7af6c95b-5551-480a-a59e-4818aa80455a
I faderens fodspor
Messen skaber et overblik over sæsonens nyheder og alle 9 haller er spækket med produktnyheder. I hal E finder du blandt andet Frederik Bagger, der primært er kendt for de smukke krystalglas. Dette forår udvider han sortimentet med blandt lamper, krystalkugler og endnu flere glas i Crispy serien – nu i grønne og blå nuancer. Se de flotte nyheder E4040.

1200
Frederik Bagger har de seneste år oplevet en bragende succes i ind- og udland. Han voksede op i sin fars værksted for kunsthåndværk, og fandt ud af, at han ville lave sit eget brand, der producerede skandinavisk design og udviklede både funktionelle og æstetetisk tilfredsstillende produkter af højeste kvalitet. Frederik fortæller om livet som iværksætter på SPEAK UP scenen i Hal E, fredag fra 14.30 – 15.00. Se hele aktivitetsprogrammet her.

getimage-1

5 ting på vores messe to-do:

  • Se trendcaféen ‘TOUCHE MOI’, hvor HØEG + MØLLER har skabt et gennemført sanseland for syns- og følesansen. Nyd frokosten i trendcaféen med økologisk fastfood i nye klæder fra NORD Urban Gourmet Food. De er blandt andet kendt fra Aarhus Street Food, hvor de gør topgastronomi folkeligt og tilbyder mundrette bider af Danmark med deres nordiske tapas.
  • Besøge området SELECTED BY foran HAL E, hvor 10 af de største influenter viser, hvad de inspireres af. Her er vi kommet i selskab med blandt andet Charlotte Ravnholt fra Bo Bedre, Anette Eckmann og Mads Arlien-Søborg. Vi er ydmyg taknemmelige over muligheden og vi glæder os til at se området. Slut dagen af med en mocktail i Seedlip bar (E4030). Her serveres den mest fantastiske alkoholfrie gin.
  • Spise ved Michelin-restauranten Kiin Kiins blå foodtruck på Broste Copenhagens stand. (E4050) Du kan også høre foredraget ”Food trends 2018 & indretning af restaurant” af Henrik Yde, Fredag kl. 11.30 – 12.00 på SPEAK UP scenen i Hal E.
  • Gennemgå Creators Community området minutiøst. Her er 60 af nordeuropas mest kreative iværksættere og spirende interiørbrands. Blandt alle iværksættere i CREATORS COMMUNITY uddeles der en award for ‘BEST DESIGN’. Vinderen kåres i Hal E, torsdag kl. 19.00.
  • Deltage i HUMDAKINS moderne rengøringsskole: Hver dag på messen kl 10.00 – 10.30 afholder Humdakin workshops, på sin stand i hal ONE.  Der er plads til 12 personer efter først til mølle princippet.

Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

LÆS OGSÅ: 3 UGER TIL FORMLAND SPRING 2018 (2/3)

Turen til Herning
I forbindelse med messen er der lavet en række gode transporttilbud med både bus, tog, færger og fly. Du kan blandt andet flyve fra København med en returbillet fra Kastrup til Karup og blive samlet op af shuttlebus. Ligesom der også er gode overnatningsmuligheder i byen. Du kan læse meget mere om det her.

Se eller gense stemningsvideoen fra Formland Autumn 2017:

Vi ses til fire inspirerende dage i Herning!

Bedste hilsner
Stine & Lars

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi har igennem de seneste 4 år samarbejdet med Formland om online kommunikation og digitale medier. Derudover er vi stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Formland for samarbejdet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown: 3 uger til Formland Spring 2018