En ny fortryllende blomsterfortælling fra Royal Copenhagen

En hyldest til det grønne, det individuelle og uperfekte.

Sponsoreret indlæg

Det er sommer, det er sol og det er søndag. Mange nyder sommerferien og spændende fodboldkampe, men lige om lidt er det tid til Formland – og derfor kan du godt allerede nu sætte kryds i kalenderen. Som Danmarks ubetinget største og mest inspirerende designmesse giver Formland et overblik over nyheder og trends inden for nordisk design.

Skal du med, når Formland slår dørene op til messe nr. 68 fra den 16. – 19. august? Med en serie af tre blogpost, ser vi frem mod en begivenhedsrig weekend, der hylder det grønne, det individuelle og uperfekte.

Menneskene bag bærer lysten og viljen til at forny sig selv
Vi har efterhånden besøgt messen gennem mange år og vi nyder at se, hvordan messen hele tiden udvikler sig. Navnligt den måde, de samarbejder med nogle af de dygtigste i branchen for et sikre et niveau, der ikke findes andre steder i Norden. I år indledes et samarbejde med Mandy Rep og Sara Ingemann, der er den kreative duo bag Atelier CPH. De står for udviklingen af trendcaféen, Ma i hal K. (8150)

Formland formår at samle fagfolk med passion og kærlighed for design – og det er blandt andet derfor, at der er så mange nye spændende navne på udstillerlisten i år. Vores første stop er i Hal F, hvor du finder konceptet ONE; her finder du det ypperste fra tidens visioner virksomheder. Området kurateres i samarbejde med trendforsker Mads Arlien-Søborg og har siden sin lancering i Formland Spring 2017 været en stor succes.Spot de unikke enere
ONE omfavner de toneangivende innovative nyheder og frontløberne med en vision. Én af dem, som vi glæder os til at møde er Nanna Meyer og Natalie Jørgensen, der står bag det nye brand NTER interior, som blev etableret i 2017. De har skabt et dunkelt univers af eksklusive puffer og kasser til dekoration og opbevaring. Kollektionen består af douche og bløde farver i rå og bløde materialer. Du finder dem F5134.

Et bedre alternativ
Af andre nye navne, som du bare må besøge i hal F, kan nævnes Designers First og Paia Copenhagen. Sidstnævnte har udviklet deres første kollektion, som består af en serie af seks duftlys baseret på økologisk dyrket soyavoks, økologisk bomuldsvæge, naturlige farvestoffer og æteriske olier. De arbejder ud fra devisen om at designe et bedre alternativ.

Efterårsmessen er den største messe, hvor nogle af de stærkeste aktører inden for design, dining og belysning er repræsenteret. Mere end 470 udstillere har allerede tilmeldt sig messen – og hele 10 haller vil denne gang være taget i brug. Gå selv på opdagelse i den store udstillerliste på Formland.dk; her har du mulighed for at skabe din egen personlige udstillerliste.

Tag et pusterum og reflekter i stilhed
Får du brug for et afbræk fra de travle messegange, kan du sænke tempoet og reflektere i det sanelige pusterum med trendcaféen Ma.  Trendcaféen er et nyt samarbejde med designduoen Atelier Cph. Trendområdet er en stærk kontrast til vores hektiske hverdag med teknologi, smart phones og notifikationer – og giver plads til et hvil, hvor vi kan bruge tid på at reflektere i stilhed. Ma er det japanske ord, der hylder et liv, hvor vi er omgivet af færre ting og fremhæver rummet mellem dem.

I en tid med overforbrug og fyldte hjem fremhæver Ma nødvendigheden af at omgive sig med mindre og i stedet værdsætte de udvalgte ting højere. Det univers, vi ønsker at skabe med trendcaféen Ma, skal give tid og rum til stilhed, pauser og refleksion, fortæller trend forecaster Sara Ingemann fra Atelier Cph

Se eller gense stemningsvideoen fra Formland Spring 2018.

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi bestræber os på bedste vis på at bevare vores personlige integritet, hvorfor vi er i enormt selektive med vores samarbejdspartnere. Vi har samarbejdet med Formland i over 4 år og er desuden stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Formland for samarbejdet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny fortryllende blomsterfortælling fra Royal Copenhagen