En hyldest til det grønne, det individuelle og uperfekte.

Nedtælling til Formland Autumn 2018

Sponsoreret indlæg

Nu skriver kalenderen snart august og så ved vi, at det atter er tid til årets største designfest. En designfest, der har samlet branchen i 35 år og lader os begejstre over det nyeste, det bedste, det skæveste og mest inspirerende på den Nordiske designscene. Vi taler naturligvis om Danmarks største designmesse – Formland.

I år afholdes Formland den 16. – 19. august i MCH Messecenter Herning. Uanset om det er første gang, du skal besøge messen – eller du kommer der hver gang, har vi samlet det, vi glæder os mest til ved dette års efterårsmesse.

Freakebana
Du kan se frem til fire dage med et væld af spændende aktiviteter, over 470 udstillere, der står klar med sæsonens produktnyheder og ikke mindst de inspirerende trendzoner. Det er særligt på sidstnævnte punkt, at Formland adskiller sig fra andre messer. Igen i år er det den respekterede og kreative duo STUDIO FLYHELSTED, der står bag den store trendzone – House of Freakebana.

Fotograf Sofie Helsted og indretningsarkitekten Mille Fly visualiserer på trendzonen i Hal D det uperfekte, det humoristiske og den stærke tendens af maksimalisme, som er i tiden lige nu. Freakebana er en ”ugly cool’’ måde at arrangere blomster på og omtales som Ikebanas underlige kusine. Ikebana er japansk blomsterkunst og handler om at få blomster til at leve. Blomsterteknikken handler om at arrangere blomsterne, så de fremtræder smukt, enkelt og naturligt; metoden kan dateres tilbage fra omkring år 700.

Freakebana giver lov at sammensætte alt fra frugt, grønt, skuresvampe og blomster. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser. Det skal ses som en modreaktion på den perfekte livstil, vi iscenesætter online. Tiden siger, at vi har brug for at søge nye idealer og skubbe til grænserne, derfor søger vi det uperfekte og legende.


Credit: Elle Decor

Trendzonen er et billede på det uperfekte; her eksperimenteres med materialer, overflader og farver. Her flyttes grænserne, her sættes tern og blomster sammen – her brydes normen. Vi anbefaler, at I bruger trendzonerne som et værktøj til trendrigtig disponering. Det er en god måde at finde nye leverandører og produkter.

LÆS OGSÅ: EN HYLDEST TIL DET GRØNNE, DET INDIVIDUELLE OG UPERFEKTE (1/3)

Spændende colabs og grønne oaser
Hal E har fået en opblomstring og huser nogle spændende colabs og aktiviteter. Nye spændende navne finder vej til messen, men gamle kendinge igen tager plads i hallen. Vi giver her et overblik over, hvad der sker i hallen.

I Hal E danner Green Escape rammen om 6 unikke og inspirerende oaser, hvor 6 influenter – Maria Christensen (Livsnyderhaven) og Pernille Riis Frederiksen (Krea Pernille), Fie Frøling (Whoodlandwhim), Heidi Hallingstad, Jesper Klintdrup (Klintdrupp) og Line Bojsen (Boliguniverset) – vil konkurrere mod hinanden om at dekorere og indrette deres personlige oase med udvalgte produkter fra messens udstillere, samt planter fra JH ENGROS.

– Jeg glæder mig til at inspirere andre på Formland og være med til at udbrede, at man bruger haven meget mere. I Danmark formår vi ikke at bruge uderummet tilstrækkeligt, og jeg glæder jeg mig til at sætte fokus på, at der ikke skal meget til for at skabe hygge og stemning i haven, siger blogger og instagrammer Maria Christensen, der står bag Livsnyderhaven.

Broste x Nohrlund
Interiørfirmaet Broste og Nohrlund har teamet op og byder på en lækker forfriskning og prisbelønnede økologiske cocktails fra Nordens første cocktailfabrik. I Nohrlund baren kan du nyde cocktails lavet på både gin fra verdens første økologiske gin-destilleri. Du finder dem E4010.

Beauty in imperfection
Muubs er tilbage på Formland og lancerer deres nye AW18/19 kollektion, der har fokus på det naturlige og uperfekte. Den nye kollektion er et spændende møde mellem rene, moderne linjer og en mere rå og traditionel tilgang. Resultatet er en samling af både holdbare, autentiske, oprørske, moderne og unikke produkter, der hver kommer med en historie. Du finder dem E4020.

Derudover glæder vi til at møde RICE, der med deres farverige og glade produkter skaber, hvad de kalder hverdagsmagi. De lancerer en ny Everyday Magic porcelænsserie fremstillet i Portugal. Du finder dem E4240.

Husk at det også er I Hal E, at du finder SPEAK UP scenen, hvor du hver dag kan høre en række spændende foredrag og design talks. Som noget nyt har aktivitetsprogrammet fået et internationalt islæt med engelske foredrag fra blandt andre trendeksperterne Stefan Nilsson og Holly Becker.  Se hele aktivitets- og foredragsprogrammet her.

Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

Bedste hilsner
Stine & Lars

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi bestræber os på bedste vis på at bevare vores personlige integritet, hvorfor vi er i enormt selektive med vores samarbejdspartnere. Vi har samarbejdet med Formland i over 4 år og er desuden stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Formland for samarbejdet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldest til det grønne, det individuelle og uperfekte.