Master of light: Limited PH 3/2-bordlampe

Glæd dig til efterårets største nyheder

Sponsoreret indlæg

Det var som om, at det solrige, tørre og varme vejr ingen ende ville tage; men efter et par dage med storm, regn og stearinlys indenfor er vi ærlig talt ved at glæde os til efterårets komme. En af de største tilbagevendende begivenheder i efteråret er naturligvis FORMLAND. Over 490 udstillere har meldt deres ankomst, hvilket betyder udsolgte haller og tårnhøje forventninger. Vi er stolte Formland-ambassadører og giver Jer derfor en gennemgang og opsummering af, hvad du bare må opleve, når Formland slår dørene op til messe nr. 68 fra den 16. – 19. august i MCH Messecenter Herning.

Oplev elegante blå dekorationer og delikate blonde
I slutningen af 1800-tallet introducerede kunstnerisk leder ved Royal Copenhagen, Arnold Krog, to nye stel: Musselmalet og Hvid Halvblonde. Igennem de sidste 130 år har stellet vist sig som et både ikonisk og tidløst design. I forbindelse med jubilæet lancerer de en række modige, nutidige, legende og originale nyheder. Du finder Royal Copenhagen C2510.

Mød designbranchens største aktører
Det er i hal C, at du finder nogle af de største aktører inden for køkkenudstyr og borddækning, som oftest kun deltager til efterårsmessen. Her finder du Georg Jensen, IIttala, Frederik Bagger, Lyngby Porcelæn blandt mange andre. Som noget nyt er udstillerne inden for belysning flyttet til denne hal.

Stelton lancerer en ny kollektion udviklet i samarbejdet med manden bag en af de mest indflydelsesrige arkitektfirmaer i verden. Det er Norman Foster, som er Executive Chairman og grundlægger af Foster + Partners. Måske kender du ham fra der Reichtag og det nye tyske parlament i Berlin? Vi glæder os vildt til at se den nye kollektion – du kan opleve den her C2610.

LÆS OGSÅ: EN HYLDEST TIL DET GRØNNE, DET INDIVIDUELLE OG UPERFEKTE (1/3) 

Iværksættere med unikke fortællinger
Formland favner de største veletablerede virksomheder i branchen – men hylder også iværksættere med unikke fortællinger. Én af de iværksætterhistorier, der inspirerer os mest er historien om Humdakin. På bare 1,5 år er det lykkedes Camilla Schram at nå ud til 300 design- og interiørbutikker i 15 forskellige lande – senest i USA. På Formland Autumn 2018 lancerer hun en række produktnyheder med nye dufte inspireret af den Skandinaviske natur. Du finder Humdakin F5120.

I Hal F bobler det med innovation og originalt design i det enestående koncept: ONE. Her er tidens visionære virksomheder samlet. Er du på jagt efter trendy produkter og personlige fortællinger, vil vi anbefale dig at besøge Mette Handberg, Tina Marie Cph, Ordinary Things by Karen Povlsen og Pernille Folcarelli.

En klassiker trives med forandring
I hal finder du E række toneangivende frontløbere og visionære virksomheder – og en af de virksomheder, der har formået at forny sig med respekt for traditionerne er Louis Poulsen. Man siger, at et sandt ikon aldrig holder op med at genopfinde sig selv og det må siges at være sandt, når vi taler om PH Koglen tegnet af Poul Henningsen i 1958. I år fejrer Louis Poulsen 60-års-jubilæet med en smuk ny udgave i børstet messing og på Formland kan du opleve en Louis Poulsen vandreudstilling. Besøg F5270.

LÆS OGSÅ: MASTER OF LIGHT: LIMITED PH 3/2-BORDLAMPE

Opsummering og vores bedste tips:

  • Planlæg dit besøg hjemmefra – gennemgå udstillerlisten og planlæg ruten rundt i hallerne. Orientér dig på formland.dk og på Instagram, hvor Laura Trøstrup fra www.thesweetspot.dk guider dig rundt alle messens dage.
  • Mød de toneangivne frontløbere i ONE Hal F. Mød blandt andre Humdakin, NTER interior, Designers First, Paia Copenhagen.
  • Husk de nye åbningstider. Torsdag er der åbent helt fra 09.00 – 19.00 – og lørdag er der åbent fra 10.00 – 18.00. T
  • Bliv klædt på til efterår/vinter 18 med PEJ-gruppen trend fredag fra 15.00 – 15.30. SPEAK UP scenen i Hal E.
  • Kommer du fra København kan du komme tur/retur med ekspresbus for kun 260 kr. Læs mere her.
  • Besøg SELECTED BY-området i gangen foran Hal E. Her har 10 kendte influenter har håndplukket favoritprodukter fra messen.
  • Spis lækker sushi på trendcaféen MA. Restaurant-installationen, der er skabt af designduoen Mandy Rep og Sara Ingemann bag Atelier Cph, fokuserer på japansk minimalisme kombineret med en moderne skandinavisk tilgang. Du finder den i Hal K.
  • Brug trendzonerne som et værktøj til trendrigtig disponering. Du finder House of Freakabana i Hal D.
  • Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

LÆS OGSÅ: NEDTÆLLING TIL FORMLAND AUTUMN 2018 (2/3) 

På torsdag afholder vi en event for en række indflydelsesrige influenter; sammen skal vi besøge 10 kuraterede udstillere og kåre årets produkt – følg med på Instagram på #bloggerpowwow og #formland2018. Vi glæder os til nogle gode dage i Herning.

Vi ses på messegangene,

Bedste hilsner
Stine & Lars

 

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi bestræber os på bedste vis på at bevare vores personlige integritet, hvorfor vi er i enormt selektive med vores samarbejdspartnere. Vi har samarbejdet med Formland i over 4 år og er desuden stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Formland for samarbejdet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Master of light: Limited PH 3/2-bordlampe