Blå Elements - vinder af IG-giveaway

Royal Copenhagen malerskole

RC logo_black_blue_gold_CMYK

Er du vild med Royal Copenhagen og har du mod på selv at prøve kræfter med at male en kop eller tallerken?

I starten af juni, var jeg på malerskole i Royal Copenhagens Flagship Store på Amager Torv midt i København. Jeg har prøvet det et par gange før i Aarhus, men dette arrangement var anderledes, for holdet bestod af “blå” Instagram-piger.

Vi havde en SKØN dag, hvor vi prøvede kræfter med penslens udfordringer i jagten på det gode gamle danske håndværk.

Jeg vil her fortælle lidt om den gode oplevelse Royal Copenhagens malerskole er – måske det kan give dig mod på selv at prøve.

foto (7)  foto (6)  foto (4)

Der var dækket fint op og klargjort til vi kom, og vi blev taget rigtig godt i mod. På vognen (billedet til højre) stod flere nymalede imponerende effekter, som var klar til at komme til brænding, glasering og herefter ud i butikken.

foto (1)

Den yderst erfarne maler fra Royal Copenhagen, viste os kunsten, som vi herefter “blot” skulle gøre efter. Nemmere sagt end gjort, kan jeg hilse at sige. Hun brugte cirka 7 minutter på at male en Mussel Mega termokop til perfektion!

foto (2)  foto (5)  foto (3)

Den rå kop som vi fik udleveret – klar til at male på, er heldigvis “skitset op” og større end vi kender den, hvilket gør den lidt nemmere at håndtere. Koppen krymper 12-15% under brændingen.

Vi blev budt på dejlig kaffe og kage under anstrengelserne – til stor begejstring for alle deltagere.

foto

Efter cirka 5 kvarters koncentration ses her mit færdige resultat. Resultatet ser umiddelbart fint ud, men når jeg får den retur – efter den er brændt og glaseret ved Royal Copenhagen – ser den ganske sikkert helt anderledes ud 😉

Den skulle være klar til afhentning i løbet af måneden. Jeg tror, at jeg på alle deltagers vegne, kan sige; VI ER SPÆNDTE.

foto (8)  foto (9)  IMG_0654

Endnu en gang tak til Royal Copenhagen for en rigtig dejlig formiddag 🙂 Det er altid så hyggeligt og sjovt på malerskole. Også mange mange tak til alle de skønne “blå” Instagram-piger, som jeg havde fornøjelsen af at tilbringe nogle fantastiske timer sammen med.

Har du fået lyst til at prøve kræfter med at være royal maler for en dag, kan jeg henvise til Royal Copenhagens hjemmeside: www.royalcopenhagen.dk, hvor man under EVENTS kan se aktuelle datoer for kommende malerskole-arrangementer – deltagelse koster 300 kr.

Rigtig god fornøjelse!

Mange kærlige hilsner

Stine

 

VIDSTE DU?

Animation_plates_13[1]

Håndmalet porcelæn passerer snildt gennem tredive par hænder. Så når du står med en færdig kop eller tallerken har den allerede passeret gennem op til tredive par hænder som forsigtigt har båret porcelænet igennem modellering, formgivning, håndmaling, brænding, glasering og pakning.

 

10 kommentarer

 • Susanne Grøndahl

  Halløj,

  Ja, så er jeg her lige igen. Jeg er helt sikker på, at I kan svare mig på mit spørgsmål 🙂
  Hvad er/eller hvor stor er forskellen på kvalitet/mønster/fejl, hvis jeg køber RC tallerkner i deres Outlet på Frederiksberg? Jeg har aldrig handlet dér før, men jeg VED hvad det koster på Amagertorv, og lige nu ville jeg gerne starte på en frisk mht middagsstel til to 🙂 i Blå Elements.
  Jeg tænker, at vi skal bruge det til hverdag – så lidt småfejl er ok – og så kan man jo ønske sig mere hen ad vejen.
  Jeg tænker også, at det jo nok er billigere, hvis man som jeg, gerne vil mikse det lidt og ikke har penge til at bruge flere tusinde kroner, er det så ikke en god løsning, at gå på shopping inde i deres Outlet?
  Tak for hjælp – og ha’ en god sommeraften 🙂
  Mange kærlige hilsner
  Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Happy Mountain

   Halløj Susanne, hvor er det hyggeligt at høre fra dig.

   Først og fremmest vil jeg lige starte med at sige, hvor er det fedt at du vil samle Blå Elements. Det er det fineste stel, rummer den fineste historie og designet af en vores dygtigste designere, hvis du spørger mig. Hvad angår kvalitetsforskellen på de forskellige sorteringer vil jeg lige nævne, at man skelner mellem 1. og 2. sortering. Kvalitetskontrollen hos Royal Copenhagen er meget skarp og den mindste lille skønhedsfejl bliver til 2. sortering. Det er altså bare små malerfejl, som er svært at se med det blotte øje. 2. sortering er 35 % billigere end 1. sorteringspriser; så der er som du skriver mange penge at spare.

   Nu skriver du også, at du vil bruge det til hverdag, hvilket du selvfølgelig også skal 🙂 Det er meget solidt og bliver i mine øjne kun pænere af at blive brugt. Du skal dog være opmærksom på at på alle 1. sorteringsstel fra Royal Copenhagen ydes der 2. års brudgaranti. Det betyder, at hvis du slår en skår af/smadre noget kan du få det ombyttet indenfor to år. Det er også værd at tage med i overvejelserne.

   For at vende tilbage til det du spurgte om – kan jeg kun give dig ret – det ER en rigtig god løsning at shoppe inde i RC-outletten på Frederiksberg. Derinde kan du også være heldig at finde ting, som kun bliver produceret til det asiatiske marked. Jeg håber det har sat lidt tanker igang. Vi glæder os til at høre, hvad du finder ud af.

   Kh Lars.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Grøndahl

   Kære Lars,
   Tusind tak for et meget fint og sagligt svar – jeg kender slet ikke historien til Blå Elements – men du kan tro, at jeg vil prøve at finde ud af den, i løbet af weekenden 🙂
   Jeg vender tilbage når jeg har været i Outlet i slutningen af måneden.
   Rigtig god weekend til jer.
   Kærlig hilsen
   Susanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Happy Mountain

   Vi glæder os til at høre fra dig Susanne 🙂 Fortsat god weekend! Kh Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille (nille__)

  Tusind tak for en fantastsik dag til jer alle!! Jeg glæder mig til at få min kop – den bliver ikke køn, men den bliver et dejlig minde fra dagen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi/heidih1818

  Tak for en dejlig dag Stine:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Grøndahl

  Hejsa,
  Dejligt og befriende at læse om din oplevelse på malerskolen, hvor jeg netop deltog i går i Kbh.

  Hold da op – jeg fandt det meget svært og kikset – jeg skulle lave en tallerken – og håber meget på, at det hjælper med glasering og brænding 🙂
  Jeg havde meldt mig til, da jeg elsker Royal Copenhagen, og da jeg bliver farmor lige om et øjeblik til mit FØRSTE barnebarn og tænkte, “det er da en fantastisk fødselsgave at få – en “homemade” tallerken fra RC – made by Farmor 🙂 Ha ha – skal lige love for, at det blev “homemade” – lignede noget børnehave-halløj – MEN – er dog ikke mere slået ud, end at jeg troligt har tilmeldt mig igen, og fortsætter, lige indtil jeg bliver tilfreds 🙂
  Det var jo også rigtig, rigtig sjovt og inspirerende – så man fatter mod igen – og klør på :-))
  Ja – lige et lille input fra mig – iøvrigt FLOT blog I har fået :-))

  Mange hilsner
  Susanne Grøndahl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Happy Mountain

   Kære Susanne
   Tusind tak for din besked – dejligt 🙂
   Ja det er nemlig ikke helt så nemt som det ser ud…men jeg er sikker på at dit barnebarn vil elske din tallerken en skønne dag 🙂 Tillykke med din nye kommende titel.
   Kh Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • treckweg

  Dejligt indslag, Stine! Ja, malerskolen kan klart anbefales – det er sjovt og inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Happy Mountain

   Tak for din besked Trine – næste gang ses vi!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå Elements - vinder af IG-giveaway