Herskabelig designlejlighed

BACK TO THE 80’s

I ANLEDNINGEN AF HAPPY MOUNTAINs 1 ÅRS FØDSELSDAG, REPOSTER VI DE MEST LÆSTE INDLÆG (publiceret 24.07.14) : 

Efter flere års minimalisme, hvor alt har været sort og hvidt, er det nu tid til at få mere hygge i hjemmet. Der er kommet varmere toner på væggene, flere tekstiler i sofaen og metaller i forskellige farver og kvaliteter. Materialerne er kommet i fokus og skal sammensættes på den helt rigtige måde, så man ser, hvad tingene er gjort af. Sten, træ, beton og glas hitter som aldrig før.

Vi kigger på nogle af de rå tendenser, som vi er helt vilde med. 

h-skjalm-p-kugle-lanterne-skål-image-messing(2)

Heavy Metal
De smukke metaller må uden sammenligning være en af tidens helt store interiørtrends.

De varme metaller er tilbage i indretningen …ikke farmors lysestager med krummelurer, men derimod stilrent design med stramme linjer. De varme metaller passer til de fleste farver og tilfører med sit rå materiale varme og eksklusivitet til indretningen.  Sæt enkelte elementer sammen med mørke træsorter eller granit for at få et moderne, trendy look.

I foråret lancerede H. Skjalm P. en ny kollektion – heraf en linje i de rå metaller. Når H. Skjalm P. lancerer nye produkter er det altid med fokus på de nyeste internationale tendenser inden for boliginteriør med udgangspunkt i firmaets stifters filosofi om nyskabende designs baseret på naturmaterialer i god kvalitet og med et skandinavisk look. Se H. Skjalm P. seneste katalog her og find nærmeste forhandler her.

Fotor072722046Comeback til marmor
Marmor er et alsidigt materiale med masser af historie. Trods sin alsigdigned har vi ikke set meget til marmor de sidste 20 år og mange af os svor, at vi aldrig ville have marmor ind i boligen igen efter den overdosis vi fik i 1980’erne, hvor vi alle havde fyrfadsstager, platter og køkkenrulleholdere i en gråhvid udgave af stenen.

Det har alle dage været den gråhvide udgave, som har været mest brugt, men vi er faldet pladask for den grønne marmor. Den er rå, smuk, detaljeret og gennemført fantastisk. Det skaber liv tilfører en ny dimension til den klassiske skandinaviske indretning.

Lige nu er der meget fokus på materialer og den naturlige skandinaviske stil, som mange danskere sværger til. Når man tænker på et marmorgulv i en lobbyen på et luksushotel, fornemmer man også en eksklusivitet; og den eksklusivitet vil vi gerne have ført ind i boligen. Designeren Henriette Schytz Bach fra firmaet Nordstjerne har set potentiale i materialet og har designet skrin, krukker, fyrfadsstager. Ikke i den form, vi kender fra 80’erne, men med et nutidigt formsprog. Se produkterne fra Nordstjerne og find priser her.

– Jeg synes, at marmor er meget smuk, og det giver en god fornemmelse, når man rører ved den. Selvom man kan sige, at den er tung og hård, så har den alligevel en blødhed. Jeg er sådan en, der altid skal hen og røre, når jeg ser noget marmor.
fortæller Henriette Schytz Bach

nordstjerne_marmor_grøn_sæbedispenser_bakke

10357592_10154188433170181_173798004881095538_n

I interiørmekkaet ‘Rue Verte’ finder du disse smukke krystalglas fra Judeco. Massive glas med masser af liv. Priser fra 350 DKK. Se mere i Ny Østergade 11, 1101 København K. Besøg hjemmesiden her.

Det handler om at kombinere forskellige materialer, kvaliteter men samtidig bevare enkeltheden for at skabe en hyggelig skandinaviske stemning.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herskabelig designlejlighed