Hjemme hos Maria / @m_lykke_

Unge talenter vinder ILVA Designpris 2014

Det var to spændte designspirer, der onsdag 25. juni mødte op til offentliggørelsen af ILVA Designpris 2014 på Toldboden i København. Nicki van Roon og René Hansens spisebordsdesign ‘Rank’ vandt over 200 indsendte designforslag.  

– “Det er et kæmpestort skulderklap at modtage ILVAs designpris. Vi er fascinerede af den industrielle, hollandske designstil fra 50-60’erne, og ‘Rank’ er lavet med tanke på dels det æstetiske og dels produktionsvenligheden, fortæller designerne Nicki van Roon og René Hansen.

Spisebordet 'Rank' vinder ILVAs designkonkurrence 2014

 Kickstart på designkarriere

Nicki van Roon er uddannet grafisk designer fra Skolen for Visuel Kommunikation i Haderslev og René Hansen er uddannet industriel designer fra Aalborg Universitet. Begge dimitterede sidste sommer. Sammen udtænker, tegner og producerer de møbler og andre løsninger til hjemmet som de oplever et behov for i deres hverdag. Materialerne henter de fra genanvendte møbler, og værkstedet er de rå rammer på Godsbanen i Aarhus. 

Samarbejde med ILVA

Det varer måske ikke længe, før man kan købe Nicki van Roon og René Hansens design i ILVA. Sammen med ILVAs indkøbsafdeling skal designerne nu se på mulighederne for at sætte designet i produktion. Foruden spisebordet ‘Rank’ arbejder de bl.a. også på en spisebordstol, et skrivebord og et sofabord.

TILLYKKE MED 1. PRÆMIEN OG DE 50.000 KR. SKAL DER LYDE FRA HAPPY MOUNTAIN. VI ER VILDE MED DET STILSIKRE ENKELTE DESIGN! AL MULIG HELD OG LYKKE FREMOVER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos Maria / @m_lykke_