Juleborde anno 2014

VIND ALT PÅ BILLEDET FRA ILVA – VÆRDI 3.000 KR.

Ilva konkurrence

I anledning af første søndag i advent på søndag, kickstarter vi julen her på Happy Mountain i samarbejde med ILVA allerede i dag.

Om lidt siger kalenderen december og det betyder, at den mørke tid for alvor begynder. For os er det en helt særlige stund med ro og hygge indendøre ? med bløde tekstiler og med lys i vindueskarmen. Vi har været i ILVA og shoppe essensen af vores jul, som i år byder på messing, stjerner og natur.

7391e52c691f31105f717a95e56fd0

Julen har i årtusinder været en af de store højtider på året, hvis ikke den største i Norden – og den nordiske stil kender vi stadig i dag. Den rå nordiske jul er kendetegnet ved horn, pels og ubehandlet træ – en uhøjtidelig, aflslappet stemning – hvor man kan samles med dem, man holder af og nyde en helt speciel tid. Vi giver dig nu muligheden for at få stilen og vinde alt på billedet til en værdi 3.000 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du: 

  • ?Like? ILVAs Facebookside ? LINK
  • ?Like? Happy Mountains Facebookside ? LINK
  • På Happy Mountains Facebookside finder du ovenstående billede, som du skal like og kommentere ?GLÆDELIG JUL?

Vi trækker lod 1. søndag i advent (30. november) og den heldige vinder vil få direkte besked.

 

Held og lykke!

 

De bedste hilsner
Skærmbillede 2014-11-24 kl. 13.15.00Julen er hjerternes fest – og vi vil gerne forkæle jer! Vi er klar med fire lækre konkurrencer de kommende søndage i advent. Glæd Jer!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleborde anno 2014