Små juleglimt fra Happy Mountain

VIND STORT RUSTIKT TEAKTRÆSFAD MED JULEGODTER FRA MUUBS

(KONKURRENCEN ER AFSLUTTET)

Vil du være klar til den søde tid med det højeste gear? Så er denne konkurrence måske noget for dig. I anledning af 2. søndag i advent har vi fået muligheden for at give en heldig læser dette unikke, rå teaktræsfad fra Muubs. Fadet måler 50 cm i diameter og fremstår helt råt – naturens kunstværk! Perfekt som kontrast til de nordiske, minimalistiske hjem.

Den store fad er fyldt med sødt som kan glæde hver en gæst, sprede dejlig julestemning og gi? smag til årets sidste fest.

2IMG_9093Når vi har danset og sunget og spist en juleand…. så er det tid at huske den søde juletand.
Lad den, du elsker kysse dine røde kinder… Hvem ved, måske du er den heldige vinder?

c2baa4f86464f12b220956a810f534For at deltage i konkurrencen skal du:

Vi trækker lod blandt alle reposts 2. søndag i advent(7. december). Held og lykke!

 

Pssst… Har du husket?

winter-landscape2Har du lyst til at deltage i en Happy Mountain-event hos Muubs i Herning 11. december sammen med 50 andre IG’ere og bloggere? Få et indblik i den nye 2015-kollektion og shop julegaver med gode tilbud i et af Danmarks største livsstilhuse – X-akt. Skynd dig da at skriv til os på happymountain@outlook.dk for tilmelding. Der er få pladser tilbage, så billetterne ryger efter ‘først til mølle’-princippet. Vi glæder os til en inspirerende aften i godt selskab.??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små juleglimt fra Happy Mountain