Efterårstid er hyggetid

Vind efterårsnyhed fra By Nord

(KONKURRENCEN ER AFSLUTTET)

Det er tid til at rykke indendøre igen, hygge med familien under varme plaids, med fyrfadslys, rå, nøgne grene og nye lækre puder i sofaen. For os en særlig tid på året, men hvad er det, der gør efteråret specielt?

Er det morgentågen, disen, de brændte farver, dyrene, duftene, solskinnet, den klare, skarpe luft eller måske tusmørkets farver? Hvad forbinder du med efterår? Vi er stolte af, at vi i samarbejde med By Nord har muligheden for at give en kreativ vinder en lækker efterårsnyhed. Se præmien og hvordan du deltager i konkurrencen længere nede på opslaget.

Fotor01011223244

I august efter besøget på Formland UPgraded gav vi jer en teaser på, hvad I kunne forvente af By Nord COPENHAGENs store efterårskollektion. Læs opslaget her. Vi lovede jer samtidig, at vi ville stable en konkurrence på benene – og denne gang ønsker vi at involvere dig. It’s time to be creative. Vi mener, man kan sætte lighedstegn mellem By Nord og Efterår. By Nords højkvalitets produkter indbyder til nordisk hygge; måske fordi man får en unik mulighed for at bringe  den nordiske natur og skønhed med ind i indretningen. Det bringer os tilbage til spørgsmålet, vi startede med at stille:

Hvad forbinder du med efterår? Nedenfor har vi samlet lidt inspiration.

Hvad inspirerer dig? #happybynordcollage

Vi er vilde med instagram og den uendelige inspiration, vi finder derinde. Formålet med denne konkurrence er at samle al efterårsinspiration i en mappe #happybynord, således vi kan inspirere hinanden til et vidunderligt efterår. Vi glæder os meget til at se Jeres kreative idéer.

Fotor0101122320

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen skal du tage et smukt efterårsbillede fra dit hjem, naturen eller hvilket som helst sted, som indfanger essensen af dit efterår. Præmien er en valgfri lækker pude(45×60 cm) fra By Nord til en værdi af 599 kr.

Indsend bidrag(ene) til happymountain@outlook.dk eller på instagram og hashtag #happybynord @happymountain.dk @bynordcopenhagen

Alle billeder fra Instagram & Facebook indsamles i en fælles pulje og det mest kreative bidrag kåres mandag d. 20. oktober.

facebook

Skærmbillede 2014-10-13 kl. 00.17.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårstid er hyggetid