Happy Mountain i designsamarbejde

Simply Imperfect: Rethinking the Wabi-Sabi philosophy

Den nye kollektion fra MUUBS tager afsæt i japanske traditioner og indbyder til at kigge på dit hjem med nye øjne. Med dette opslag, tager vi med på en melankolsk rejse, hør tankerne bag kollektionen og få fornemmelsen af indre ro – når Muubs endnu en gang præsenterer en kollektion, hvor farveskalaen er mørk og udtrykket er råt.

MUUBS_V187 kopi

Kollektion tager afsæt i Wabi-Sabi, der hovedsageligt handler om at acceptere forgængelig og ufuldkommenhed. Det er en meget æstetisk filosofi, der indbyder til at se det smukke i det uperfekte. Det æstetiske er i følge den japanske filosofi betegnet som en ​​skønhed, der er ufuldkommen, forgængelig og ufuldstændig. På billedet ovenfor er det de populære terracotta-krukker, der denne gang er sortbrændte med håndsyede detaljer.

“Vores designsprog tager udgangspunkt i det naturlige – både i de materialer, vi vælger og i det unikke håndværk, der ligger bag. Skønheden i det håndlavede og de små menneskelige unøjagtigheder giver vores produkter deres særpræg.” Fortæller Karina Nørgaard, Brand Manager Muubs

FotorCreated

BILLEDE_05_V001

Kollektionen lanceres under underskriften ”The darker side of design”. Den unikke og rå inspiration fra naturen er videreudviklet i et personligt og autentisk design. En kollektion, hvor der er fokus på håndværket, der giver unikaprodukter, og materialer, der patineres naturligt. Blandt nyhederne er der et nyt stel i keramik med en mat sort glasur, der nærmest er læderagtig i sit udtryk.

BILLEDE_10_V007

BILLEDE_11_V003

Produkterne fortæller om årtusinders designtraditioner med både originalt håndværk og international inspiration. De rå teksture, minimalt forarbejdede produkter og naturlige materialer appellerer til vores længsel efter visdom, ægthed og produkter med en unik historie.

_MG_3202

”Vi har arbejdet med dygtige håndværkere både lokalt og globalt, og vi har set de fleste produkter i hænderne på vores stolte og dygtige samarbejdspartnere. Alle produkter er lavet med hjertet, og vi har lagt stor energi i at udvælge de rigtige materialer, den rigtige glasur eller den helt rigtige forarbejdning. Der er en historie bag alle vores produkter og man kan se, at de er lavet af menneskehænder”.

I bund og grund handler det om at kunne kigge på de små detaljer, en skåret vase, et falmet stykke stof – den lille detalje, der giver produktet karakter. Gennem wabi-sabi lærer vi at omfavne både æren og den melankolske side af de mærker både vi og de produkter, vi omgiver os med får med tiden. Vi skal med andre ord lære at acceptere skønheden i ting, der er i forfald. Det er en naturlig del af et cyklus.

FotorCreated2

Forbered dig til de mørke kolde efterårsaftner med bløde puder i cashmere og skind og en plaid i alpakauld.

BILLEDE_04_V005

Tidligere på sommeren løftede vi sløret for et designsamarbejde med Muubs. Vi har designet den første specialkollektion i Muubs’ historie: Christmas curated by Happy Mountain. En komplet julekollektion med over 20 items, der blander MUUBS´s rå og maskuline udtryk med Happy Mountains stilsikre tilgang til æstetik og design. Kollektionen bliver således en del af Muubs AW15 kollektion.

Vi kan i den forbindelse afsløre, at vi selv kommer til at forhandle julekollektionen. Vi glæder os meget til at formidle historie bag julekollektionen videre.

BILLEDE_21_V037

 

Tak fordi i læste med!
happy mountain logo black:grey

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Mountain i designsamarbejde