Fremtidens skrivebord er her nu!

Happy Mountain i designsamarbejde

Nu løfter Happy Mountain sløret for et nyt designsamarbejde med ingen ringere end Muubs. Sammen har de nemlig skabt den første specialkollektion i Muubs’ historie: CHRISTMAS curated by Happy Mountain, som bliver en del af Muubs’ AW15 kollektion.

BILLEDE_21_V037

Happy Mountain har designet en komplet julekollektion med over 20 items, der blander Muubs’ rå og maskuline udtryk med Happy Mountains stilsikre tilgang til æstetik og design. Og for Muubs har det været et helt naturligt valg at samarbejde med Happy Mountain:

004

”I forbindelse med udvikling af årets julekollektion syntes vi, at det kunne være en ny vinkel på opgaven at inddrage MUUBS ambassadører som kuratorer og høre deres bud på ”Christmas in the rough”.

Stine og Lars er gode venner af huset, og kommer jævnligt til diverse opgaver. Valget var derfor naturligt, og vi har haft et rigtig fint samarbejde omkring produkterne. fortæller Brand Manager, Karina Nørgaard.

038

092

Ved juletid sidste år spekulerede vi allerede i, hvordan julen 2015 skulle se ud. Vores opgave var at spotte en trend, der bliver banebrydende for julen og samtidig underbygger Muubs’ klare design DNA. Vi har taget udgangspunkt I trenden “slow living”, hvor man higer man efter det autentiske og traditionelle. Vores designs har et klart afsæt i naturen – og materialerne er hovedsageligt teak, sort jern og messing. Materialer, der patineres smukt og kun bliver mere rustikke med tiden.

023

Med valget af materialerne går vi back to basic og giver alle forudsætninger for at svøbe vores jul i lækker luksus – bare af den ydmyge, underspillede slags. Vi har søgt inspiration I det gamle håndværk, som Muubs repræsenterer – derfor indeholder kollektionen blandt andet et håndvævet juletræstæppe, teaktræspynt og kagedåser, der også er lavet i hånden. De rå produkter bærer på en historie, der tilfører dem en unik karakter og fremkalder følelser i os.

085

Multifunktion spiller en stor rolle i den moderne livsstil. Vi hylder tanken om ’less is more’ og derfor var det vigtigt for os at designe nogle produkter, der har flere anvendelsesmuligheder og ikke nødvendigvis kun kan bruges i december.

CHRISTMAS curated by Happy Mountain i 10 ord:
Underspillet luksus
Autenticitet
Nordisk
Stjernestunder
Mening
Back to basic
Traditioner
Tidssvarende
Maskulint
Multifunktionelt

013

079

Det har været et meget spændende og lærerigt projekt for Happy Mountain. Først og fremmest er det fedt at kunne få lov til at give vores personlige dimension til kollektionen. Vi bærer på et fælles DNA og var meget enige i, hvilken vej, vi skulle gå. På den måde har det været spændende at få indblik i designprocessen fra en tanke i de sene nattetimer til et færdigt produkt.

054

Derudover har Muubs et forhandlernet – ikke bare nationalt, men også internatonalt, hvilket betyder at vores kollektion skal sælges i store dele af verden. Det er uden tvivl et designsamarbejde, der har kastet prestige over ”Bjergtoppen”.

035

026

Kort om Muubs:

Muubs er et innovativt møbel- og interiør brand, som har specialiseret sig i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer.

Møblerne fra Muubs har et råt og unikt urbant look, som ikke blot tilfører ro og hygge til hjemmet, men også giver en kontrast til det minimalistiske eller i sync med det mere organiske.

Muubs har eget designstudio i Danmark og produktionssteder i såvel Danmark som på Bali med de fordele, det giver i forhold til at skabe og levere et konstant flow af nye og tidssvarende møbler og interiør – in the rough.

101

IMG_3846

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtidens skrivebord er her nu!