En uge til FORMLAND AUTUMN 2016

Vinder af Designbaseprisen 2016

Fire dage med fokus på kærlighed til design og interiør er slut for denne gang. Benene er trætte og hovedet er fyldt med inspirerende indtryk. Sammen med 13.342 indkøbere, stylister og pressefolk var vi med, da der blev afholdt FORMLAND for 65. gang i Herning den 18.-21. august. På førstedagen afholdtes pressefrokost og vi var med til at afsløre, hvem vinderen af Designbaseprisen 2016 er.

Passion_og_fortsat_fremgang_Skagerak-1
Prisen uddeles til den mest innovative og nytænkende detailbutik inden for design- og livsstilsbranchen i Danmark. Det er et samarbejde mellem Designbase og International Home + Housewares Show i Chicago. Vinderen af Designbaseprisen vinder også nominering og rejse til den globale GIA Award, hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker. I år er det med stolthed, at vi fortælle, at det er Skagerak Flagship Store, der er vinderen.

3FotorCreatedTidligere har Illums Bolighus vundet den internationale GIA Award, som gives til de fem butikker i verden, der er mest nytænkende, innovative og fremsynede.

“Nytænkning og kreativitet og et hus, der skaber både nærværende og inspirerende rammer om produkterne” er blandt de ord, juryen, bestående af Lars Birklykke og Stine Andsbjerg, der står bag bloggen Happy Mountain, projektleder på Formland, Mai-Britt Risvig Flyvholm, Rasmus Brylle, adm. direktør i Horisont Gruppen og redaktør på Designbase Pia Finne satte på Skagerak Flagship Store.

billede1TRIP TRAP hedder nu SKAGERAK
Butikken ligger på Indiakaj på Østerbro i København i en charmerende, historiefyldt bygning, der tidligere husede Post & Telegrafhus. Det er en livsstilsbutik, der formår at kombinere interiør, møbler og design  – så der skabes et suverænt helhedsindtryk. Stilen er minimalistisk og skandinavisk – men med et internationalt såvel som meget tidssvarende udtryk. Konceptet er gennemarbejdet i alt fra indretning, stemning, betjening til skiltning. Man formidler tidens tendenser til forbrugerne på bedste vis og i Skagerak ånden.

Derudover er der nøje udvalgt få kvalitetsbrands, der komplementerer SKAGERAKs designs. Derfor kan du finde produkter som kurve, hjemmesko, puder, plaider, vaser og personlige pleje – produkter, der skaber synergi med Skagerak og giver dig en ekstra kvalitetsoplevelse som kunde. Du finder blandt andet produkter fra RO, Secto Design, Aiayu m.fl.

Do-Shelf-FOUR-3Huset bruges ikke kun til at salg af produkter. Skagerak har taget deres Flagship Store i brug på en anderledes og nytænkende måde, for både at skabe kontakt til lokalområdet, og for at vise værdien af de miljøer, som deres designs både påvirker og påvirkes af. Derfor har man skabt konceptet ’Skagerak Talks’, hvor forfattere, musikere, kunstnere og andre personligheder kommer og holder foredrag. Ideen er at skabe et afslappet miljø, med mulighed for at skabe nye relationer og udvikle nye projekter og ideer, der kan sætte design i yderligere kontakt med kunst, kultur og mennesker.

Skagerak Flagship Store er med andre ord eksperimentende og visionær, men med stor respekt for den mangeårige historie, der danner basis for virksomheden. Kæmpe stort tillykke med prisen og held og lykke i Chicago fra Happy Mountain.

Mærk stemningen fra FORMLAND AUTUMN:

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge til FORMLAND AUTUMN 2016