Verdens bedste hindbærsnitter

En hyldest til Aarhus!

I vores travle hverdag glemmer vi ofte alle de smukke seværdigheder, vi er omgivet af. Men lad os stoppe op og nyde godt af de smukke ting, vores lille land byder på… Med dette lille opslag hylder vi den smukke tagudsigt fra The ARoS Museum i Aarhus. Udsigten er nemlig blevet anerkendt som værende blandt de 11 mest imponerende i hele verdenen!

a-roof-with-a-view-the-world-s-most-jaw-dropping-r-02

Byens kompas
Det er den dansk-islandske kunster, Olafur Eliasson, der har skabt det permanente kunstværk ‘Your Rainbow Panorama’. Det cirkelformede kunstværk er 150 meter langt og tre meter bredt udført i glas i alle spektrets farver. Der giver besøgende et cirkulært panoramisk forløb med udsyn til hele Aarhus – en meget smuk udsigt. Kunstværket har kostet 60 millioner kroner og er finansieret af Realdania.

Jeg har skabt et rum, der nærmest udvisker grænserne mellem indenfor og udenfor – hvor man bliver lidt usikker på, om man er trådt ind i et værk eller ind i en del af museet.

FotorCreated

Det er den danskfødte rejsesøgemaskine Momondo, der står bag kåringen. Se de 10 andre smukke udsigter her

Det spektakulære kunstværk høster stor opmærksomhed på de sociale medier. På hashtagget #arosrainbow kan I se de flotte billeder.

2 kommentarer

 • Nu glæder jeg mig kun endnu mere til at komme op og se det imorgen! Vi er netop ankommet til Århus og har brugt dagen i Den Gamle By, og i morgen går turen til Aros 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • happymountain

   Hej Laura. Det lyder godt, vi håber du har nydt dagene i Aarhus. Det er en dejlig by. De bedste hilsner Stine & Lars.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste hindbærsnitter