#bylassenstylist2015

En festlig aften i BALSALEN, Aarhus

I en lille oase, gemt i en hyggelig baggård i hjertet af Aarhus, finder du BALSALENs univers. Det er i de charmerende baghuse i Frederikgade vores nye yndlingsbutikker ligger – og hvor vi i går var til en overdådig og topinspirerende blogevent med Kaare fra detydre.dk, Monica og Ida fra mowe-design, Heidi fra Heidihallingstad.com og Malene fra hvor kragerne vender. En håndfuld passioneret bloggere, der brænder for det, de laver.

Vi bliver nødt til at dele vores gode oplevelse med Jer! Det var indehaveren Trine, der havde inviteret os ind til en historiefortælling om sit drømmende univers. De idylliske bindingsværksfacader dannede rammen om den hyggelige og stemningsfulde butik og gårdhave. En lille butik, hvor der er højt til loftet og masser af kærlighed. Se lige en stemning!

1979228_427867277350769_22972222_oSortimentet er en blanding af moderne nordisk design, etniske tekstiler, vintage-interiør, fairtrade, økologisk kropspleje og grafisk design. Trine er meget selektiv og vælger kun det, som hun kan lide. Det er det, der gør butikken så unik. Nogle af hendes favoritter er L:A Bruket, Baggu, Hilma, Nordstjerne, Iittala, Muubs, Marvis, H. SkjalmP, T8 og My Favorite Blanket. Trine har en fin overskuelig hjemmeside, hvor du kan se alle de lækre produkter.

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 18.32.56I løbet af aftenen var fri leg med Balsalens varer til en stylingkonkurrence under temaet #balsalengoesgreen. Vi havde desuden en kreativ workshop, hvor vi lavede en kokedama, som er en hængende plante. Trine har oplevet en stigende efterspørgsel efter grønne planter – og var ked af at sige nej til sine trofaste kunder, når de spurgte om de måtte købe planter med hjem. Derfor besluttede hun sig for at tage planter ind i sit sortiment, hvilket ligger i fin forlængelse med den grønne trend, vi ser lige nu. Se de flotte og stemningsfyldte billeder på instagram under hashtagget. Nedenfor kan I se vores bidrag til konkurrencen – vi var så heldige begge at blive udtrukket som vindere. Dommeren var stylist Helene Kofoed Sørensen.

FotorCreated

Vi blev forkælet op over begge ører med nordisk tapas fra Langhoff & Juul og overraskende cocktails fra Cocktailkonsortiet. Det er ingen hemmelighed, at vi elsker Langhoff & Juul. Det var stedet, hvor vi mødte hinanden for første gang – og er uden tvivl byens bedste kaffe. Den økologiske restaurant arbejder nemlig ud fra den filosofi, at smukke omgivelser skaber stor værdi. Det er et samsurium af unikt arvegods og kendte designklassikere – ligesom maden er serveret på Royal Copenhagen.

ds

Den nordiske tapas bestod af:

 • Torskekæber, sprød asnæsskinke, blomkål, ramsløg, havtornsmør
 • Oksebryst, braisseret kalvekæber, rødbede, sur/sød peberrodssauce
 • Rørt hønsesalat, syrlige rødløg & løgmayo
 • Rørt bæredygtig tunsalat, friteret capers & citron mayo
 • Syndig chokoladekage og danske jordbær

Menuen var som sagt akkompagneret med de lækreste cocktails fra Cocktailkonsortiet. Vi fik lusket de lækre opskrifterne ud af Jakob, der er én af de 3 medstiftere af firmaet. Jakob er meget passioneret med sit fag og lægger derfor et stort personligt engagement i sit arbejde. Interessen stammer fra længerevarende kærlighed til den gode drink, som han videregav til os.

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 18.55.55

FotorCreatedSkærmbillede 2015-05-22 kl. 18.58.42

En aften, som har brændt sig fast som et varigt minde. Det er fedt, at være omgivet af folk, der er så dygtige og passioneret til det, de laver! Vi bliver fascineret gang på gang og meget inspireret. Tak for Monica for at dele bekendtskabet med BALSALEN med os.

Vi kan varmt anbefale den hyggelige lille butik – tag forbi og hils på Trine i BALSALEN. Måske vi ses.

De bedste hilsner
Skærmbillede 2014-11-06 kl. 20.54.45

2 kommentarer

 • Skøn aften som jeg stadig er lidt høj på. Dejligt at møde jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • happymountain

   Det var en rigtig hyggelig aften! også dejligt at få sat ansigt på dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#bylassenstylist2015