De største interiørtrends til efteråret 2016

3 UGER TIL FORMLAND AUTUMN 2016

1Om præcis tre uger starter en af årets største designfester i MCH Messecenter Herning, når hele branchen samles til messe nr. 65. FORMLAND er messen, der gennem 32 år har samlet passionerede fagfolk med kærlighed for design og over 400 udstillere har meldt deres ankomst. Vi glæder os! Læs med hvorfor.

Efterårsmessen er den største messe, hvor nogle af de stærkeste aktører inden for design, dining og belysning er repræsenteret. Sidste efterår satte FORMLAND imponerende rekorder for både udstiller- og besøgstal, så vores forventninger til den store efterårsmesse er højere end nogensinde.

En trofast udstiller, som vi altid besøger, som en af de første, er Hübsch, der er klar med deres nye kollektion – Occassions 2016. Kollektionen hænger unægtelig godt sammen med messens overordnede tema. Fester og sammenkomster får større og større betydning i en verden, hvor mange bor alene; Hübsch lancerer personlige møbler og designs og en skøn kollektion, der indbyder til at skabe minderige begivenheder, der definerer, hvem vi er.

2Messen er langt mere end en handelsmesse; det er en oplevelse, der forener det kommercielle med det kreative. Et af højdepunkterne for os er naturligvis at opleve de inspirerende trendzoner, som er skabt af Eckmann Studio & FLYHELSTED. Omdrejningspunktet er igen festivalbølgen og det bliver en weekend fyldt med kærlighed og passion. Inspiration og oplevelser vægtes højt og derfor er det en god idé at sætte god tid af at til at opleve messens inspirationsområder.

LÆS OGSÅ: FESTIVAL OG KÆRLIGHED PÅ FORMLAND

Derudover kan du glæde dig til fire dage med spændende foredrag og workshops med de skarpeste fra branchen. Generelt er aktivitetsprogrammet fyldt med input, idéer, oplevelser og unik hans-on-erfaring, som man kan tage med sig hjem og bruge – hvad end det handler om borddækning eller mersalg i butikken. Der er ikke mindre end 66 aktiviteter på programmet. På foredragslisten findes navne som Louise Dorph, Anette Eckmann, Krea-Pernille og ikke mindst en række trendeksperter fra PEJ-gruppen. Emnerne spænder bredt fra gourmet og chokolade til fremtidens detailhandel. Du kan se hele foredragsprogrammet her.

3I et tidligere blogindlæg har vi fortalt om trendzonen – Love is in BLOOM, som kan opleves i HAL E. På trendzonen er der øget fokus på vinterens fester og sammenkomster. Fællesskabet omkring spisebordet er igen blevet vigtigt og traditioner er med til at vise, hvem vi er. På trendzonen vil der hver dag blive dækket smukke borde og du får en gratis guide med hjem, der viser grundprincipperne i kreativ og korrekt borddækning. Blandt udstillerne finder vi Royal Copenhagen, der dette efterår kan fejre 10 års jubilæum med deres mega-succes Sort Mega Riflet og står overfor en række spændende lanceringer til samlere over hele verdenen.

WOUD satser stort på FORMLAND
Efter en meget succesfuld første kollektion, der imponerede både i ind- og udland, er den danske designvirksomhed WOUD nu klar til FORMLAND igen med højere ambitioner. Dette efterår lancerer de en ny kollektion med særligt fokus på accessories. WOUD benytter FORMLAND som udstillingsvindue for sine designnyheder og selvom WOUD forhandles i 21 lande er designvirksomheden nemlig langt fra færdig med at realisere stort! Formålet med deres deltagelse er at udbrede deres designs til endnu flere lande.

“Da vi præsenterede WOUD første gang i januar 2015 var det med stor fokus på vores møbelkollektion. Vores accessories – samt lampekollektion er blevet udvidet kraftigt sidenhen, og på messerne i efteråret vil mange af vores messestande afspejle den indsats”, fortæller Rasmus Bliddal, Salgschef hos WOUD, der glæder sig til at introducere accessories og lampekollektionen på FORMLAND.

WOUD er det gode eksempel på en spirende designvirksomhed, som har fået sus i sejlene og et bredt distributionsnetværk ved at deltage på en messe som FORMLAND.

Skærmbillede 2016-07-28 kl. 22.17.51

Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

Turen til Herning
I forbindelse med messen er der lavet en række gode transporttilbud med både bus, tog, færger og fly. Du kan blandt andet flyve fra København med en returbillet fra Kastrup til Karup og blive samlet op af shuttlebus. Ligesom der også er gode overnatningsmuligheder i byen. Du kan læse meget mere om det her.

 

Vi ses til fire dage med kærlighed, nyheder og inspiration på Formland Autumn 2016.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De største interiørtrends til efteråret 2016